Tracker auto
AVL-900

Tracker auto
GPS SolarTracker persoane
WT-110WT10 tracker
Tracker persoane
WT-20


Localizare auto/utilaje software inclus

890 lei
690 lei

Localizare auto/moto/utilaje
rezistent la ploaie, standby 40 zile  800 lei

Supraveghere persoane
 curea simpla / blocabila 
790 lei /  990 lei

Supraveghere persoane prin GPS/GSM


 
629 lei


890 lei

- - 690 lei - -
Folosind trackerele auto AVL-900, cu aplicatia standard "Gootrac/GooLocate" (soft inclus in pachet) poteti gestiona toate autoturismele dvs, totul de la computer sau smartphone-ul conectat la internet. Initial pentru maxim 20 vehicole, la cerere aplicatia se poate extinde si la alte autovehicole. Memorati traseele dorite si vizualizati-le cu aplicatia Google Earth.

 • Localizare si urmarire prin GPS
Cu aceasta functie puteti afla coordonatele geografice, viteza, directia si alte informatii despre locul unde se gaseste dispozitivul.
Modul de raportare poate fi prin mesaje SMS sau GPRS prin internet. Puteti selecta si modul de raportare continuu prin GPRS.
Daca dispozitivul nu poate stabili locatia (fiind intr-o zona inchisa) atunci trimite ultima pozitie determinata.

 • Monitorizare prin telefonul mobil (ascultare live)
Puteti monitoriza situatia detinatorului acestui aparat prin telefonul mobil trimitand un cod prin SMS, fara a va interfera cu el.
Cu acest echipament de supraveghere puteti monitoriza situatii din istoric dar si in timp real.

 • Geo-fence (PARK)
Acest dispozitiv vine cu o functie care poate fi folosita pentru a raporta daca vehicolul  iese afara din zona prestabilita.
Aceasta functie este ideala pentru supravegherea masinilor parcate.
Cand se paraseste zona stabilita, veti fi atentionat pe telefon, printr-un SMS.

 • GPS Data Logger
Cand reteaua GSM nu este accesibila, aparatul va stoca in memorie pana la 17500 de inregistrari.
Acestea sunt transmise automat catre server, cand se intra in zona cu semnal GSM. Dupa instalarea softului dedicat "Gootrac/GooLocate" veti putea folosi propriul PC / Laptop, pentru a afla locatia si deplasarea posesorului aparatului. Pentru aceasta, PC-ul dvs. trebuie sa aiba o adresa de internet IP pentru conectare care sa permita locatorului sa trimita date GPS
prin GPRS. Coordonatele receptionate vor fi transferate in programul de vizualizare pe harta, a pozitiei si rutei parcurse de obiectivul urmarit.
Veti putea afla nu doar pozitia ci si ruta sau informatii despre: ora, viteza si istoric. Aceasta solutie permite localizarea si urmarirea in timp real, folosind un PC, laptop sau PDA, in birou sau acasa, fara a suna si a plati la un centru specializat. Puteti memora pe computer informatiile venite simultan prin GPRS de la una sau mai multe masini; le puteti analiza ulterior selectand masina si intrevalul de timp dorit.


Daca  aparatul dvs. (desktop sau laptop) nu este conectat permanent la internet, puteti directiona emisia aparatului  AVL-900 catre server-ul  producatorului si puteti prelua de acolo informatiile primite de la trackerul dvs.

Coordonatele trackerului pot fi transmise periodic:

- la un interval de timp dat
- dupa parcurgerea unei distante date
- la cerere prin SMS
- la un apel de pe mobil (dupa setarea prealabila)
- zilnic la o ora data, setata anterior

Nota: trackerul nu va transmite date, optional, daca viteza este mai mica decat o valoare setata.

Cu aplicatia "Gootrac/GooLocate" (pentru una sau mai multe masini) se pot genera raportari pentru:
- km parcursi in ziua curenta; km parcursi intr-o luna; km parcursi intr-o anumita zi

rapoarte posibile

Traseul parcurs vazut sub Google Earth & Gootrac

Ex.: vizualizarea traseului parcurs in "Gootrac", live sau din datele primite periodic si inregistrate pe PC sau pe serverul producatorului
- - 800 lei - -Special conceput pentru a localiza (chiar fara semnal GPS) si a monitoriza vehicule sau automobile, utilitare, motociclete, masini inchiriate, autocare, utilaje, containerele cu marfa sau alte echipamente aflate in miscare, ce necesita supravegherea.

Poate fi utilizat si ca tracker de persoane. Aflati locatia aparatului printr-un simplu apel telefonic sau SMS catre acesta.

Durata de functionare in mod standby, pana la 30 de zile, fara deplasare - in lipsa luminii, sau pana la 40 de zile, in standby - fara deplasare, cu senzorul de soc activat, pozitionat la soare.
Specificatii si functii

Bateria solara prelungeste durata bateriei cu pana la 50%.
Durata de viata a bateriei in conditii normale (1h de miscare/zi, cu soare) pana la 20 de zile.
Rezistent la apa (IP56).
Localizare in timp real direct pe website, precum si revederea istoricul tracking-urilor.

Baterie extra-mare  4000 mAh Li re-incarcabila.
Prin apelare telefonica sau SMS, aparatul va trimite un SMS cu un link  Google Maps sau cu locatia intr-un text descriptiv.
Intervalele de transmitere a datelor pot fi setate de catre utilizator.

Ora de transmitere a datelor poate fi sincronizata cu ora locala.
Platforma de urmarire gratuita (fara alte taxe de utilizare).
Antene GSM si GPS incorporate.
GSM SIMCOM (4 band) & modul GPS  (Sirf-star sau MTK chipset).

Memorie interna pentru memorarea track-ului in zone fara semnal GSM.
Prindere cu magneti foarte puternici (peste 10Kg x 2).
Dimensiuni tracker: 130mm X 60mm X 18.5mm.

Dotat cu senzor de soc si alarma de miscare ce controleaza transmiterea datelor pentru economisirea bateriei.
Posibilitatea de a seta 3 numere de telefon, la care se vor expedia informatiile, prin SMS.
Trimite mesaje de avertizare, catre platforma, atunci cand aparatul a parasit zona de restrictie sau cand a depasit viteza prestabilita.
Pachetul contine: tracker GPS, incarcator 110-240V, adaptor 100-250V, cablu USB si ghidul de utilizare.
Greutate pachet: 0.5 kg
Ex. de locuri pentru plasarea aparatului in masina
- - 629 lei - -


WT-20 este un aparat cu functii tracking GPS/GSM, mascate sub aparenta unui ceas obisnuit.
Perfect pentru batrani, copii, persoane cu Alzheimer sau in alte activitati care necesita supravegherea persoanelor:

 - trimite semnale SOS cu coordonatele locatiei
 - localizeaza o persoana care este posibil sa aiba nevoie de ajutor
 - atentioneaza cand purtatorul paraseste un perimetru prestabilit anterior

live tracking cu WT-20

Evitati situatiile limita sau pericolele de moarte - acum este usor sa stiti unde sunt cei dragi in orice moment, fara a pierde timp pretios: 

(Ex:Woman found alive 8 days later trapped in a wrecked vehicle)

Caracteristici:


 • Arata ca un ceas obisnuit, afisand ora, data si coordonatele GPS;
 • Se poate incarca la priza sau la calculator, prin mufa USB. Durata de functionare a bateriei este in jur de 48 ore
 • Trimite locatia exacta a purtatorului (coordonatele GPS + link Google Map). Printr-un SMS catre numarul cartelei SIM ce se afla in interiorul ceasului se  va primi inapoi in cateva secunde un SMS automat cu coordonatele GPS ale trackerului + linkul catre Google Map; Posibilitatea de a verifica pe telefonul mobil/smartphone sau pe calculator/laptop locatia exacta pe harta (Google Map sau Yahoo Map);
 • Atentionare prin SMS cand trackerul iese dintr-o zona prestabilita. Se poate predefini o zona, de exemplu traseul copilului de la scoala spre casa, iar cand copilul iese din aceasta zona parintele este anuntat automat printr-un SMS;
 • Ceasul functioneaza ca un telefon mobil: cu o cartela SIM normala, de la orice operator de telefonie mobila, cu un numar de telefon obisnuit. Ceasul are 2 butoane pentru efectuarea de apeluri telefonice catre 2 numere de telefon predefinite. De exemplu, se poate seta butonul de apel nr. 1 sa sune catre telefonul tatalui, iar butonul de apel nr. 2 sa sune catre telefonul mamei. Apelul se initiaza doar apasand mai lung unul din cele 2 butoane de apel. Dispune de difuzor si microfon incorporate. Prin oricare din cele 2 numere presetate se poate apela numarul cartelei SIM din interiorul ceasului, purtatorul putand sa raspunda usor la apel, apasand butonul.
 • Functie SOS: pe langa cele 2 butoane de apelare, trackerul dispune de un buton SOS, care se activeaza printr-o apasare mai lunga a acestuia. In momentul in care este apasat, se trimit automat SMS-uri la ambele numere de telefon predefinite cu textul SOS si coordonatele GPS ale trackerului. Apoi, in cateva secunde, ceasul initiaza automat un apel telefonic catre primul numar presetat. Daca primul numar presetat nu raspunde ceasul va initializa un alt apel telefonic catre cel de-al doilea numar presetat.
 • Functie Spy de ascultare de la distanta: - prin aceasta functie se poate trimite un SMS cu un cod catre cartela SIM din interiorul ceasului si se va primi inapoi un apel telefonic de la ceas putand sa ascultati ce se petrece in jurul trackerului pe o distanta de pana la 10m. In acest timp nu apare nici un mesaj pe ceas, totul se intampla discret si fara a trezi suspiciuni.
 • Ceasul functioneaza cu o cartela SIM cu credit sau abonament. Singurele costuri de utilizare sunt cele legate de trimiterea SMS-urilor si cele generate de apelurile initiate catre cele 2 numere presetate. Avand in vedere ca majoritatea companiilor de telefonie mobila au pachete speciale, cu mii de minute gratuite catre numerele favorite costul aferent convorbirilor va fi nesemnificativ.
Specificatii:

- mod GSM/ GPRS, frecventa dubla 900/1800; - GPS: inalta sensibilitate modul japonez JRC; -  butoane: ON/OFF (pornire/oprire); Mode (mod); SOS; 2 butoane pentru nr. de telefon presetate - port USB: mini-usb (12pin); pozitionare SIM: dotat cu spatiu de SIM - dotat cu microfon: vobeste si asculta - ecran: OLED, 128 x128 px - putere electrica: 3,7 V inlocuibili, 450-500 mAh, baterie litiu reincarcabila, 5V intra la incarcare. - reducere curent: timp de comunicare - curent mediu 250mA ulterior - timp in standby: pana la 60-72 ore - 5mA (mod de economisire a energiei); - ambianta: temperatura de lucru -30 ~+70 grade Celsius; temperatura de depozitare  -40 ~+80 grade Celsius; umiditate 20% ~90% (fara condens)
 

Livrare gratuita - prin Fan Courier, fara km suplimentari

Garantie - 1 an

La cerere, personalizare gratuita

Consultanta prin e-mail sau telefon
Dimensiuni: 64.5 x 45.5 x 17.5 mm

Continutul pachetului:

Ceas WT-20, incarcator, cablu USB, CD cu instructiuni  Factura + garantia

 
curea simpla - - 790 lei - -
curea blocabila
- - 990 lei - -Aparatul perfect pentru supravegherea si localizarea persoanelor, rezistent la apa si socuri, cu sistem de blocare si alarma de miscare.

Util in urmarirea batranilor, a persoanelor cu Alzheimer, autisti, persoane cu handicap, persoane plasate in camine, agenti, detinuti ce desfasoara munci in aer liber, in arestul la domiciliu sau in diverse activitati ce necesita supravegherea atenta.

Tracker cu GPS+AGPS+LBS+GSM+GPRS; robust si compact, rezistent la apa (IP67), praf si socuri. Nu poate fi desfacut decat cu o cheie speciala.
Disponibil cu doua variane de prindere, la alegere: cu curea simpla sau curea blocabila (mesaj de avertizare cand se incearca desfacerea).
Poate fi desfacut doar cu o cheie speciala. Dacă utilizatorul desface/taie cureaua, dispozitivul va trimite un raport de alarmă.
Aparatul
nu poate fi oprit de catre purtator.
Rezistent la socuri si loviri, deoarece nu are un ecran propriu-zis.
Transmite longitudinea şi latitudinea prin SMS direct pe telefonul mobil, apoi puteţi găsi locaţia pe hărţile Google sau orice altă hartă.  
De asemenea poate fi urmărit online, în timp real prin GPRS pe un computer conectat la internet, contra unei taxe initiale de 5.00 US$.
Funcţia Data Logger memoreaza punctele pe cardul Micro SD din tracker, fiind transferate ulterior în hărţile Google Earth (exemplu aici).Caracteristici:

Suporta comunicatii SMS / GPRS (internet)

Poate fi controlat de la maxim cinci numere de mobil

Tracking in timp real: locatie, viteza, directie, ora

Trimite rapoarte automate in functie de setarile efectuate

Protectie la parasire perimetru (Geo Fence)

Functie de monitorizare zgomot (Spy)

Data logging, memorare locatii pe Micro SD card (Max:2Gb) 

Apel sau SOS de urgenta prin SMS doar prin apasarea unui buton.

Sleep mode pentru economisire energie

Configurare de la distanta

Senzor de miscare si de socuri reglabil

  Alarma de miscare

Alarma cu vibratie

Alarna la depasire viteza prestabilita

Tracking si prin telefonul mobil (la un apel sau la SMS)

Tracking software cu memorare/vizualizare puncte in Google Map

        (necesita o taxa de inregistrare in sistem care se plateste o singura data)

Avertizare baterie slaba

Dispozitiv blocare/deblocare curea

Avertizare prin SMS la inlaturare curea

Timer pentru transmisiile GPRS/SMS

Suporta FOTASpecificatii:

Frecvente GSM: Quad-band 850, 900, 1800, 1900MHz
Baterie: 900mAh / 3.7V (Li-polimer rechargeable)
Durata operare: in standby peste 96 ore (4 zile)
Greutate: 67g
Dimensiuni: 61x49x21.75mm (fara curea)
                         
Detalii tehnice:

GSM/GPRS
 Modul GSM/GPRS
Sincom300 Tri-Band GSM  (GSM850/900/1800/1900MHz)
 Antena GSM
Integrata
 Protocol
Suport HTTP si TCP
GPS
 Modul GPS
 50 de canale
 Protocol
NMEA-0183 compliant protocol
 Antena GPS
Antena integrata de inalta sensibilitate
 Precizie
  <10m
 Rata update
1 HZ
 Timp pornire
la rece: 39s
la cald: 3s
start la cald: 1s
Date electrice
 Tensiune
3.7V
 Alimentare
4.8~5.5V / 500mA
 Bateria
Li-polimer 900mAh
 Stand-by
96 ore cu pozitia actualizata la fiecare 10 minute
60 ore cu transmisie GPRS la 10 minute
45 ore cu transmisie GPRS la   5 minute
37 ore cu transmisie GPRS la   3 minute
18 ore cu transmisie GPRS la   1 minut


»» Sus »»
Livrarea produselor             |              Despre noi            |             Termeni si conditii